A+ A A-

boomklein Het bedrijf

Boomkwekerij Visser houdt zich voornamelijk bezig met de teelt van sierheesters op de volle grond. Op een bedrijfsoppervlakte van zo’n 6 ha. wordt met zorg gekweekt aan en groeiend sortiment van verschillende groengewassen.

op de volle grond…

Begonnen met sierheesters direct achter het bedrijf zijn er inmiddels in de omgeving van Balkbrug verschillende percelen in gebruik, waar Jan Pieter op elk er van de juiste omstandigheden heeft gecreëerd voor de betreffende teelt.
Dus niets door elkaar; alles perfect gescheiden, onder de best mogelijke omstandigheden.

en in de kas…

Taxus en Ilex zijn veelgevraagde planten bij de consument.
Ze worden door Jan Pieter Visser in de kas opgekweekt tot verkoop klare planten van hoge kwaliteit en deelsgewijs op de volle grond verder gekweekt. Veel Tuincentra en collegakwekers in Nederland (en steeds meer in Duitsland en België) vormen hiervoor een steeds grotere vaste klantenkring. En dat is niet meer dan logisch, wat de sterke en gezonde planten van Jan Pieter vormen een goed verkoopbaar produkt…

Wij leveren onze planten met name aan: collega kwekerijen, cash en carry, traditionele handel, lijnrijders, tuincentra, hoveniers en groenvoorziening in diverse Europese landen.